Vooropleiding
Studie psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU), met als afstudeerrichting klinische psychologie. Na mijn studie ben ik gaan werken als psycholoog in de forensische psychiatrie en basis-ggz, waar ik ervaring heb opgedaan in behandeling en diagnostiek. Naast mijn werk heb ik de postmaster tot GZ-psycholoog (BIG-registratie) afgerond. Sinds 2017 ben ik mij aan het specialiseren tot psychotherapeut.

Werkwijze
Ik bied individuele psychotherapie. Deze therapie biedt inzicht in disfunctionele patronen in uw leven wat klachten tot gevolg kan hebben. Deze therapie is gericht op verandering van deze patronen. Daarnaast heb ik ervaring met cognitieve gedragstherapie, affectfobietherapie, ben ik opgeleid tot EMDR therapeut (trauma) en tot schematherapeut.

Doelgroepen en probleemgebieden
Ik heb ervaring met de volgende klachten: traumatische klachten, angstklachten, depressieve klachten, problemen in de impulsbeheersing (agressie en boosheid), problemen in de regulering van emoties (verdriet en angst), negatief zelfbeeld, identiteitsproblematiek, psychosomatische klachten, verslaving, vastlopen door bepaalde patronen in de persoonlijkheid en persoonlijkheidsstoornissen. De doelgroepen waar ik mee werk zijn volwassenen en adolescenten.

Registraties en lidmaatschappen
BIG (gezondheidszorgpsycholoog), LVVP.

Neem contact op met Lizet Steenbergen:

LET OP: Indien u zich wilt aanmelden voor nieuwe therapie, gebruik dan niet onderstaand formulier maar het aanmeldformulier