De psychotherapiepraktijk Wijsbek e.a. bestaat uit negen ervaren therapeuten, geschoold in de meest voorkomende vormen van psychotherapie en gezondheidszorgpsychologie. De praktijk werkt samen met psychiater mw. R. Leijdens.

Alle therapeuten zijn in het bezit van BIG-registraties als psychotherapeut en/of gezondheidszorgpsycholoog. De therapieën worden verricht onder de beroepscode van zowel het NIP (Nederlands Instituut voor Psychologen) www.psynip.nl als het NVP (Nederlands Vereniging van Psychotherapie) www.psychotherapie.nl. Daarnaast zijn alle therapeuten lid van de LVVP (Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten). De LVVP visiteert de praktijk eens in de 5 jaar en kijkt of de praktijk voldoet aan alle kwaliteitseisen. De kwaliteitseisen kunt u vinden op de website van de LVVP: www.lvvp.nl.

De praktijk is gespecialiseerd in angststoornissen (fobieën), depressies en psychosomatische klachten, relatie en gezinsproblematiek, stress en burn-out, werk gerelateerde problemen, traumaverwerking, identiteitsproblemen, persoonlijkheidsproblematiek en conflictoplossing.

De praktijk Wijsbek e.a. bestaat sinds eind jaren tachtig en is gevestigd in de Meirmans-flat tegenover winkelcentrum Toolenburg, op de Manenburgdreef 101 in Hoofddorp. De praktijk is gemakkelijk met de Zuid Tangent (bus) bereikbaar.
De therapieruimtes bevinden zich op de eerste verdieping van een multifunctioneel servicegebouw waar veel andere zorgaanbieders praktijk houden. De eerste verdieping is met een trap en een lift toegankelijk.

Voor de route naar onze praktijk, kunt u gebruikmaken van onderstaande routebeschrijving via Google maps.