Vooropleiding
Studie psychologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, met als afstudeerrichting Klinische ontwikkelingspsychologie. Daarna bij het RINO in Amsterdam de opleiding tot Psychoanalystisch Psychotherapeut gevolgd. Gewerkt bij diverse GGZ instellingen.
Opleiding tot systeemtherapeut afgerond en practitionerschap EMDR behaald. Momenteel bezig om vaardigheden als schematherapeut te verwerven en ben ik in opleiding tot supervisor NVP (Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie).
Naast mijn werk als vrijgevestigd psychotherapeut ben ik werkzaam bij GGZ Noord Holland Noord.

Werkwijze
Ik werk in eerste instantie vanuit het psychoanalytisch gedachtengoed en maak gebruik van technieken vanuit diverse psychotherapeutische richtingen, zoals EMDR, schematherapie, systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie. Ik hecht veel waarde aan de opbouw van een goed contact en het gezamenlijk zoeken welke behandelvorm het beste past bij uw hulpvraag en persoonlijkheid. Wat voor de één wel werkt, doet dit voor de ander immers niet.

Doelgroepen en probleemgebieden
Ik werk graag met adolescenten en (jong)volwassenen met angst- en/of stemmingsklachten, trauma, persoonlijkheidsproblemen, problemen met interpersoonlijke relaties/systemen.

Registraties
BIG registratie als GZ-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog

Lidmaatschappen
Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP)
Nederlandse Vereniging voor Gezins- en Relatietherapie (NVRG)
Vereniging EMDR Nederland (VEN)
Landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP)

Neem contact op met Ella Komen:

LET OP: Indien u zich wilt aanmelden voor nieuwe therapie, gebruik dan niet onderstaand formulier maar het aanmeldformulier