Vooropleiding
Ik heb de master Klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Daarna heb ik de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog (GZ-psycholoog), Systeemtherapeut en Schematherapeut afgerond. Momenteel ben ik in opleiding tot Psychotherapeut en ben ik mij verder aan het scholen als ISTDP therapeut. Ook ben ik geschoold in de behandeling van psychotrauma (EMDR en NET).

Werkwijze
Ik bied zowel individuele psychotherapie als systeemtherapie (gezins- en relatietherapie) en ga graag samen op zoek naar krachten voor herstel en evenwicht, waarbij er rekening wordt gehouden met de geschiedenis, context en persoonlijkheid van elk individu en/of gezinssysteem. Afhankelijk van de hulpvraag stemmen we met elkaar af welke behandelvorm(en) passend is/zijn. Wat betreft behandelvorm werk ik vanuit het psychodynamische kader (o.a. ISTDP), cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en relatie- en gezinstherapie.

Doelgroepen en probleemgebieden
(Jong)volwassenen met angstklachten, stemmingsklachten, psychotrauma, persoonlijkheidsproblematiek, zelfbeeldproblematiek, emotie-regulatieproblemen, gezins-en relatieproblematiek, problemen rond identiteit en/of levensfase.

Registraties en lidmaatschappen
BIG (Gezondheidszorgpsycholoog), Vereniging voor Korte Dynamische Psychotherapie (VKDP), Nederlandse Vereniging voor Gezins- en Relatietherapie (NVRG), Vereniging voor Schematherapie en Landelijke vereniging voor vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP).

Neem contact op met Iman Aoulad Lahcene:

LET OP: Indien u zich wilt aanmelden voor nieuwe therapie, gebruik dan niet onderstaand formulier maar het aanmeldformulier