Wegens uitbreiding van ons team (momenteel één GZ-psycholoog, zes psychotherapeuten en één klinisch psycholoog) zoeken wij een GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog voor minimaal twee dagen per week (op ZZP basis).

De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waar onder meer huisartsen, fysiotherapeuten, logopedisten en een psychiater werkzaam zijn. De praktijk heeft goede contacten met huisartsen en POH-ggz’ers in de Haarlemmermeer.

Binnen onze praktijk maken we gebruik van verschillende therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie, psychodynamische therapie, client centered therapie, relatietherapie en EMDR. We bieden zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ behandelingen, waarbij sprake is van een gevarieerd cliëntenaanbod.

Geboden wordt een fijne werkplek, met een informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, maar ook voor overleg en intervisie.

Van de nieuwe collega verwachten we dat hij/zij vanuit eigen inbreng kan deelnemen om de praktijk verder uit te bouwen in het bestaande netwerk.

Aanvullende informatie over de praktijk is elders op onze website te vinden, en bij interesse of vragen kun je bellen met Rob Wijsbek: 023 – 563 68 28. Solliciteren kan door middel van het sturen van een motivatiebrief en cv naar robwijsbek@planet.nl.