Psychotherapie Wijsbek e.a. te Hoofddorp biedt een


Opleidingsplaats voor GZ-psycholoog tot psychotherapeut


Ben jij een gemotiveerde GZ-psycholoog die zich graag wil verder ontwikkelen tot psychotherapeut? En spreekt het jou in het bijzonder aan om dit binnen een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk te doen? Reageer dan vóór 22 juli 2022, om in het voorjaar 2023 (maand nog niet bekend) te kunnen beginnen met dit opleidingstraject bij de RINO Noord Holland in Amsterdam.

Praktijk 

Psychotherapie Wijsbek e.a. is een samenwerkingsverband tussen 6 psychotherapeuten, 1 klinisch psycholoog en 2 GZ psychologen, tevens in opleiding tot psychotherapeut. De praktijk biedt een relatief zelfstandige werkomgeving met tegelijkertijd binding binnen het team. Zo zijn er praktijkvergaderingen en MDO’s waar tevens een vrijgevestigd collega psychiater bij aanwezig is. De problematiek die binnen de praktijk wordt behandeld is divers. Binnen de praktijk wordt zowel in de BGGZ als in de SGGZ behandeld.

Over de functie 

De opleiding tot psychotherapeut start in het voorjaar van 2023 (maand nog niet bekend). De opleiding duurt 3 jaar, waarbij je tenminste 16 uur in onze praktijk werkzaam dient te zijn in de SGGZ. De overeenkomst zal een freelance overeenkomst betreffen, waarbij een percentage van de zorgtrajecten aan de opleideling zal worden betaald. Het betreft dus géén loondienstverband.

Functie-eisen 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ psycholoog met voldoende kennis en ervaring, die in staat is op eigen functioneren en handelen te kunnen reflecteren; in staat is om eigen werkzaamheden en praktijkvoering zelfstandig te organiseren; eigenschappen bezit als flexibiliteit, leergierigheid en collegialiteit.

Wij bieden 

Een prettige werkomgeving met een open collegiale sfeer binnen een vrijgevestigde praktijk

  • een freelance leer-arbeidsovereenkomst voor de periode van 3 jaar, ten minste 16 uur per week
  • vergoeding van de kosten voor opleiding, supervisie, werkbegeleiding en literatuur
  • een goed salaris, gebaseerd op een percentage van de uitbetaalde zorgtrajecten
  • een grote diversiteit qua behandelmogelijkheden en problematiek
  • een veilig opleidingsklimaat met ervaren werkbegeleiders, P-opleider en collega-psychotherapeuten
Interesse in deze vacature? 

Ben je enthousiast geraakt om de opleiding tot Psychotherapeut te volgen binnen onze vrijgevestigde psychotherapiepraktijk? Dan ontvangen we je motivatiebrief en CV graag uiterlijk 22 juli 2022.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in week 36 (6 en 7 september). De door de praktijk geselecteerde kandidaat zal vervolgens worden voorgedragen aan de RINO Noord Holland in Amsterdam, alwaar vervolgens het definitieve toelatingsgesprek voor de opleidingsplek plaatsvindt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ella Komen, klinisch psycholoog/psychotherapeut en P-opleider, via ellakomen@gmail.com of telefoonnummer 06 – 51 23 54 49. Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier:


    Geslacht Dhr.Mevr.