Vooropleiding
Gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, met als specialisatie klinische psychologie.. Daarna verdere opleiding tot registratie als psycholoog-psychotherapeut. Eerst werkzaam in een groepspraktijk in Amsterdam. Verhuisd naar Leeuwarden en daar eigen praktijk begonnen. Daar gestopt en in 2017 aan een nieuwe uitdaging in Hoofddorp begonnen.

Werkwijze
Ik ben vooral opgeleid als client-centered therapeut en als systeemtherapeut (gericht op relaties en gezinnen). Maar ik maak ook gebruik van cognitief gedragstherapeutisch benadering, waarbij de samenhang tussen gedrag, gedachten en gevoelens centraal staat. Psychotherapie is soms inzichtgevend en soms meer oplossingsgericht en soms een mengeling mede afhankelijk van de problematiek, van de fase van de therapie en van de persoon van de cliënt.

Probleemgebieden
Ik behandel met name stemmingstoornissen, depressies, problemen rond identiteit en levensfase, relatie- en gezinsproblemen, overspannenheid en burn-out problemen. Ik richt mij op individuele volwassenen, ouderen en op (echt) paren.

Registraties
BIG registratie als psycholoog-psychotherapeut en lid van LVVP en NIP.

Neem contact op met Sytze Postema:

LET OP: Indien u zich wilt aanmelden voor nieuwe therapie, gebruik dan niet onderstaand formulier maar het aanmeldformulier